Maak een accountOver ons

Van Madelief is onderdeel van KidsKonnect

KidsKonnect

Het verhaal achter van Madelief

Peter Baars en Marc Kuijer, oprichters van Konnect en beide vaders, zijn ruim 10 jaar geleden gestart met het bouwen van een OuderApp. Gestart op een zolderkamer met mooie ambities en plannen, is de OuderApp uitgegroeid tot de meest uitgebreide van Europa. Dit betekent dat er veel mogelijk is met de app en ouders nauw betrokken blijven bij de belevenissen van hun kind op het kinderdagverblijf, bij de gastouder of op de buitenschoolse opvang.

Door de digitalisering van de oudercommunicatie kunnen wij ouders meer betrekken bij de opvang van hun kinderen dan vroeger. Met Konnect worden alleen al miljoenen foto’s per maand verwerkt. ‘Als zoon van een fotograaf weet ik als geen ander hoe leuk het is om foto’s te hebben van alle leuke momenten van vroeger. Wij gunnen kinderen en hun ouders om de herinneringen van de opvang op een later moment terug te kunnen kijken. Maar het is enorm jammer als deze herinneringen verloren gaan op een harde schijf en zo is Van Madelief ontstaan. Met liefde maken wij herinneringen tastbaar met onze fotoboekmodule,’ aldus Peter Baars bedenker en medeoprichter van (Kids)Konnect.

Van Madelief is onderdeel van KidsKonnect

KidsKonnect is marktleider op het gebied van software voor kinderopvang, gastouderopvang en onderwijs. Door ons veelzijdige aanbod hebben wij voor iedereen de software die bij hem of haar past. Met onze software is alle informatie duidelijk en overzichtelijk beschikbaar. Altijd op de juiste tijd, op de juiste plaats en alleen voor de juiste ogen.

Met Van Madelief willen wij nog een stapje verder gaan en de fijne herinneringen van het kind bewaren voor het leven. 

 
Volg ons, dan zorgen wij dat je niks mist!
Alle rechten voorbehouden KidsKonnect
Created by Clic.nl